Spring naar hoofd-inhoud

Lid worden

Door lid te worden steunt u de duurzame ontwikkeling van Olst-Wijhe. We houden u op de hoogte van onze activiteiten, en u kunt als eerste participeren in onze projecten.

De contributie voor 2022 bedraagt € 12,50.  Als u zich met onderstaand formulier aanmeldt ontvangt u binnen enkele dagen een reactie met informatie over betaling. U bent ingeschreven als lid als u de lidmaatschapsbijdrage aan ons heeft overgemaakt. U ontvangt hiervoor per email een nota en betaallink van ons.

Het lidmaatschap wordt aangegaan per kalenderjaar en jaarlijks verlengd. Opzegging van het lidmaatschap gaat in met ingang van het eerstvolgende kalenderjaar. Het lidmaatschap is vastgelegd in de statuten van Goed Veur Mekare en het Contributie Reglement [vastgesteld ALV 13-06-2018].

Privacy verklaring Goed Veur Mekare

 

Aanmeldformulier lidmaatschap

Het lidmaatschap van Goed veur Mekare kost € 12,50 euro per jaar. Door het overmaken van het eerste lidmaatschapsgeld gaat u akkoord met de voorwaarden als vermeld in de statuten. Door het accepteren van uw lidmaatschapsgeld erkennen wij u als lid van Goed Veur Mekare. U wordt ingeschreven in het ledenregister.

Lid worden doet u door onderstaand formulier in te vullen en aan ons te verzenden. 

Na invullen en versturen van dit aanmeldformulier, ontvangt u een nota voor de lidmaatschapsbijdrage en lidmaatschapsbewijs via het op gegeven emailadres.