Spring naar hoofd-inhoud

Maximaal aantal deelnemers SCE projecten Overkamp en Noordmanshoek bereikt

Op zondag 3 juli zijn maximaal aantal ledencertificaten voor SCE project Noordmanshoek en Overkamp bereikt. In totaal zijn er meer dan 172 belangstellenden. Wij zijn erg blij met de overweldigende belangstelling van onze trouwe en nieuwe supporters van lokaal opgewekte energie. Geinteresseerden in de beide projecten kunnen zich op de wachtlijst laten plaatsen. Indien er toch mensen afzien van hun interesse zullen zij op volgende van binnenkomst doorschijven op de lijst. 

 

Minimaal aantal deelnemers SCE project Noordmanshoek bereikt

Vanochtend heeft deelnemer nummer 100 voor het SCE project Noordmanshoek zich ingeschreven. Daarmee voldoen wij aan het minimaal aantal van 100 deelnemers volgens de RVO subsidie. Op dit stuk grond, binnen de bestaande hekken van het zonnepark Noordmanshoek, komen 500.000 Wp aan zonnepanelen. Hiermee wekken wij stroom op voor nog eens 100 extra huishoudens in Olst-Wijhe. De inschrijving voor SCE project Overkamp in samenwerking met Stichting IJssellandschap verloopt voorspoedig. Hier zijn nog enkele deelname certificaten beschikbaar. In totaal zoeken wij hiervoor minimaal 72 deelnemers. 

Officiële opening Zonnepark Noordmanshoek - 21 mei 2022, 12.00 uur

Na 4 jaar ontwikkelen is het eindelijk zo ver. Sinds 14 maart 2022 is Zonnepark Noordmanshoek op het net aangesloten en leveren wij groene stroom!

Zonnepark Noordmanshoek is 100% lokaal eigendom, ontwikkeld door en voor de inwoners van Olst-Wijhe. Het Zonnepark gaat stroom leveren voor ongeveer 2200 huishoudens. Dit heugelijke feit zouden wij graag samen met u willen vieren. Daarom nodigen wij u uit voor de officiële opening van ons park op zaterdag 21 mei 2022 om 12.00 uur op het terrein van het zonnepark Noordmanshoek, Jan Meesterweg 2 te Wijhe.

Natuurlijk staat er een koffie met wat lekkers voor u klaar. 

Let op: het verzoek is om zoveel mogelijk lopend of per fiets naar het terrein te komen. Met de auto kan alleen geparkeerd worden langs Het Anem 2A, ter hoogte van de Hondenvereniging.

Media

Radiospots

  • NVDE opendag

  • NVDE opendag kort